WielerOrakel Wielerquiz: zaterdag 13 augustus 2022

Geplaatst door

Beste wielerliefhebber,

Het gaat gebeuren en dit wil je niet missen!

Schrijf je via dit formulier in voor de eerste editie van de WielerOrakel Wielerquiz, die wordt gehouden op zaterdag 13 augustus 2022 in café Scheltema in Leiden! De quiz begint stipt om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend!

Via deze korte vragenlijst schrijf je jouw team van maximaal 4 personen in, na een controle via WhatsApp / SMS en betaling van het inschrijfgeld (EUR 30,00 per team) wordt de inschrijving definitief per mail bevestigd en ben je op 13 augustus van harte welkom voor een gezellige en leerzame wieleravond in Leiden – precies een week voor de start van de Vuelta in Utrecht!

Tot dan!

📅Zaterdag 13 augustus
📍Scheltema, Leiden
⏲️19.30u deuren open, 20.00u start
💶30eu per team (max 4 pers)
✍️Inschrijven: https://bit.ly/3ArRUcd

Poster WielerOrakel Wielerquiz