Giro d’Italia 2020 – Voorspelling jongerenklassement

Geplaatst door

De enige trui met dezelfde kleur als in de Tour de France: de witte trui van het jongerenklassement. Deze strijd gaat tussen de mannen (of jongens) geboren op 1 januari 1995 of later. Vorig jaar eindigde Miguel Angel Lopez in het wit, voor Pavel Sivakov en Hugh Carthy. Lopez doet weer mee, maar is nu te oud. De winnaars van de afgelopen 5 jaar: Aru (2015), Jungels (2016, 2017) en Lopez (2018, 2019).

LEES OOK: VOORSPELLING ALGEMEEN KLASSEMENT (+ PARCOURS)
LEES OOK: VOORSPELLING SPRINTKLASSEMENT
LEES OOK: VOORSPELLING BERGKLASSEMENT

Giro d’Italia 2020: favorieten witte trui

De computer voorspelt Aleksander Vlasov (100 datapunten) als winnaar van de witte trui. Daarachter: Tao Geoghegan Hart (95), James Knox (93), Oscar Rodriguez (90), Jai Hindley (85), Sam Oomen (84), Joao Almeida (82), Brandon McNulty (77), Lucas Hamilton (77) en Ben O’Connor (73). Onze eenhoorn is Brandon McNulty. De man van Team UAE heeft een goede tijdrit in de benen in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten. Dat moet hem – samen met zijn vrije rol – een voordeel opleveren.

De voorspelling van de 💻:

*** Aleksander Vlasov, Tao Geoghegan Hart, James Knox

** Oscar Rodriguez, Jai Hindley, Sam Oomen

* Joao Almeida, Brandon McNulty, Lucas Hamilton, Ben O’Connor

 🦄 Brandon McNulty*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Giro d’Italia 2020 – voorspelling jongerenklassement

LEES OOK: VOORSPELLING ALGEMEEN KLASSEMENT (+ PARCOURS)
LEES OOK: VOORSPELLING SPRINTKLASSEMENT
LEES OOK: VOORSPELLING BERGKLASSEMENT

3 reacties

  1. Ik zou met met mijn 39 jaar blijkbaar ook nog in aanmerking komen want ik ben eerder geboren dan 1 januari 1995.

Reageren is gesloten.