Parijs-Nice 2020 – Voorspelling etappe 5

Geplaatst door

Donderdag 12 maart: Gannat – La Côte-Saint-André (227 km)

Maar liefst 227 kilometer lang is de vijfde etappe van Parijs-Nice 2020, die gaat van Gannat naar La Côte-Saint-André. Vlak is de rit zeker niet, maar we kunnen ‘m ook weer niet als een echte heuveletappe typeren. De verwachting is dat de sprinters met een grote motor om de zege gaan strijden. De laatste kilometer loopt vals plat omhoog.

Parijs-Nice 2020 – profiel etappe 5

Parijs-Nice 2020: voorspelling etappe 5

Deze zware, lange etappe gaat eindigen in een massasprint, denkt de computer. Topfavoriet: Pascal Ackermann (101 datapunten). Daarachter: Giacomo Nizzolo (99), Jasper Stuyven (99), Elia Viviani (95), Caleb Ewan (94) en Peter Sagan (92). Verwachting is dat Bora zal controleren voor Ackermann (sprint) en Schachmann (klassement).

De voorspelling van de 💻:

*** Pascal Ackermann, Giacomo Nizzolo, Jasper Stuyven

** Elia Viviani, Caleb Ewan, Peter Sagan

* Julian Alaphilippe, Oliver Naesen, Michael Matthews, Andrea Pasqualon

 🦄 Ivan García Cortina*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Parijs-Nice 2020 – voorspelling etappe 5