Parijs-Nice 2020 – Voorspelling etappe 4

Geplaatst door

Woensdag 11 maart: Saint-Amand-Montrond (15,5 km, ITT)

De vierde etappe van Parijs-Nice 2020 is een lastige individuele tijdrit, ook al is hij slechts 15,5 kilometer lang. Veel draaien en keren, veel op en af. De eerste 2 kilometer gaan omhoog à 4,1%, gevolgd door een korte, steile afdaling. Na een vlakke kilometer volgt een kilometer à 6,7% en een kilometer à 4,5%. Daarna is het nog wat vals plat en in dalende lijn naar de finish.

Leuk detail: de tijdrit vindt plaats in Saint-Amand-Montrond, de geboorteplaats van Julian Alaphilippe.

Parijs-Nice 2020 – profiel etappe 4

Parijs-Nice 2020: voorspelling etappe 4

Julian Alaphilippe is de favoriet in zijn geboorteplaats, volgens de computer. Hij scoort 100 datapunten. Net als klassementsleider Maximilian Schachmann. Stefan Küng (99), Tanel Kangert (99), Kasper Asgreen (97) en Yves Lampaert (97) gaan ook meedoen voor de ereplaatsen. Wij zien zelf Dylan Teuns (96), Pello Bilbao (93), Nils Politt (88) en Alberto Bettiol (86) kort eindigen.

De voorspelling van de 💻:

*** Julian Alaphilippe, Maximilian Schachmann, Stefan Küng

** Tanel Kangert, Kasper Asgreen, Yves Lampaert

* Victor Campenaerts, Dylan Teuns, Bob Jungels, Vincenzo Nibali

 🦄 Pello Bilbao*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Parijs-Nice 2020 – voorspelling etappe 4