Parijs-Nice 2020 – Voorspelling etappe 3

Geplaatst door

Dinsdag 10 maart: Chalette-sur-Loing – La Châtre (214 km)

Etappe 3 in Parijs-Nice 2020 gaat van Chalette-sur-Loing naar La Châtre over 214 kilometer. Op papier lijkt een massasprint vanzelfsprekend, maar waaiers liggen net als in de tweede etappe op de loer.

Parijs-Nice 2020 – profiel etappe 3

Parijs-Nice 2020: voorspelling etappe 3

De computer gaat voor een massasprint en dus komen de bekende namen weer bovendrijven: Pascal Ackermann (105 datapunten), Elia Viviani (100), Caleb Ewan (98), Giacomo Nizzolo (97), Sam Bennett (96), Jasper Stuyven (96) en Peter Sagan (95) worden bij de eersten verwacht. De eenhoorn gaat wat ons betreft opnieuw naar Cees Bol (86), die ook wel van een beetje wind houdt.

De voorspelling van de 💻:

*** Pascal Ackermann, Elia Viviani, Caleb Ewan

** Giacomo Nizzolo, Sam Bennett, Jasper Stuyven

* Peter Sagan, Hugo Hofstetter, Oliver Naesen, John Degenkolb

 🦄 Cees Bol*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Parijs-Nice 2020 – voorspelling etappe 3