Parijs-Nice 2020 – Voorspelling etappe 2

Geplaatst door

Maandag 9 maart: Chevreuse – Chalette-sur-Loing (166,5 km)

De tweede etappe van Parijs-Nice 2020 gaat van Chevreuse naar Chalette-sur-Loing over 166,5 kilometer. In de eerste helft van de rit zitten 3 kleine colletjes, maar die zijn vooral interessant voor de bergtrui. De laatste 5 kilometer zijn vlak en rechtdoor en dus kunnen we ons opmaken voor een massasprint.

Parijs-Nice 2020 – profiel etappe 2

Parijs-Nice 2020: voorspelling etappe 2

De computer denkt dat deze rit eindigt in een massasprint. Met Pascal Ackermann en Caleb Ewan op een gedeelde eerste plek met 101 datapunten. Dat wordt een fotofinish. Sam Bennett (98), Elia Viviani (96) en Peter Sagan (95) zijn de andere topsprinters in het veld. Onze eenhoorn: Cees Bol (82), die in de eerste etappe knap naar een vijfde plek sprintte.

De voorspelling van de 💻:

*** Pascal Ackermann, Caleb Ewan, Sam Bennett

** Elia Viviani, Giacomo Nizzolo, Peter Sagan

Hugo Hofstetter, Andrea Pasqualon, Jasper Stuyven, Bryan Coquard

 🦄 Cees Bol*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Parijs-Nice 2020 – voorspelling etappe 2