UAE Tour 2020 – Voorspelling etappe 4

Geplaatst door

Woensdag 26 februari: Zabeel Park – Dubai City Walk (173 km)

Veel vlakker dan etappe 4 in de UAE Tour 2020 wordt het niet. De sprinters mogen weer aan de bak, zoals ook de afgelopen 3 aankomsten in Dubai City Walk. In 2017 won de inmiddels gestopte Marcel Kittel, in 2018 was Elia Viviani de snelste en vorig jaar kwam Sam Bennett als eerste over de meet. Het enige wat een massasprint mogelijk kan voorkomen is de wind.  

UAE Tour 2020 profiel etappe 4
UAE Tour 2020 – profiel etappe 4

UAE Tour 2020: voorspelling etappe 4

Zoals niemand zal verbazen denkt ook de computer dat het gaat tussen de grote 5 sprinters. Pascal Ackermann (101 datapunten) won de openingsetappe met overmacht, terwijl Caleb Ewan (98), Sam Bennett (97) en Arnaud Demare (92) op de Hatta Dam lieten zien in orde te zijn. Rest nog Dylan Groenewegen (96), die matig gepositioneerd zat in de eerste etappe en zo niet verder kwam dan plek 4. Rudy Barbier (84), Luka Mezgec (86) en Alberto Dainese (89) zijn de outsiders.

De voorspelling van de 💻:

*** Pascal Ackermann, Caleb Ewan, Sam Bennett

** Dylan Groenewegen, Fernando Gaviria, Arnaud Demare

* Alberto Dainese, Max Walscheid, Luka Mezgec, Jakub Mareczko

 🦄 Rudy Barbier

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

UAE Tour 2020 – voorspelling etappe 4